Mamma till Kevin & Oliver!

Första veckan avklarad


Då är vi tillbaka till verkligheten, en vecka har gått sedan semestern var över & måste ändå säga att denna första veckan gått rätt fort, men man saknar helt klart semestern haha!

Jobbade inte jätte mycket denna veckan då det var inskolning för Kevin på skolan & även min lediga helg, så skön start helt klart! Haft en super mysig helg med vänner som kom över i lördags & vi käkade middag & spelade lite tv-spel, BUZZ. Svin kul det spelet 🙂

Inskolningen har gått super bra, jag var med honom i onsdags då var man bara där en timma, sen torsdag & fredag så hjälpte världens bästa F oss med att köra & hämta Kevin till skolan så vi båda kunde jobba.

Då lämnade man på morgonen & hämtade efter lunch & det har gått bra, men Kevin säger inte så mycket ännu när man frågar om vad de gjort eller om det var kul osv, men så är det nog nu till en början.

Denna veckan blir tillskillnad från förra veckan väldigt lång, jobbar lång vecka vilket innebär helgen & sen skall vi även ta bort gipset på Kevin nu på torsdag så det skall bli skönt att han skall få bli av med gipset & kunna bada och duscha precis som vanligt utan att behöva plasts in honom, däremot är det lite skrämmande för det känns så konstigt att ett gips kan göra att armen läks ihop av sig själv, han har ju två metallstift inopererat som hjälpt till med läkandet, dessa två metallstift skall han operera ut i september, så under den tiden skall han träna upp armen igen osv, mer info om allt får vi ju såklart på torsdag,

Nej jag älskar rutiner samtidigt som jag hatar dom, så nu blir det sängen för min del & jobb resten av veckan, hoppas alla haft en mysigt helg.

IMG_6902

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats