Mamma till Kevin & Oliver!

Tillbaka till verkligheten..

…vilket innebär att ställa klockan & gå på sina dagliga rutiner igen, denna ”semester” har gått på tok för snabbt & inte alls som jag hade räknat med. Hade hoppats på bättre väder, ingen bruten arm, mer saker att hitta på (vart väldigt begränsade med tanken på Kevins arm) men annars har den varit bra, varit skönt att bara vara, att vakna upp tillsammans hela familjen, ta dagarna som dom kommer & bara njutit av varandra, väldigt tråkigt att den redan är slut, saknar redan mina barn vill helst vara med dom alla timmar om dygnet, men jobba måste man ju.

Oliver är inte alls sugen på att börja förskolan imorgon han har nog blivit för bekväm hemma under semestern, Kevin däremot ser fram emot att börja förskoleklass, spännande!

Vi avslutade ju iallafall våran semester på bästa sätt med en resa till Leksand & hyrde en studa i 3 nätter och besökte Leksandsommarland 2 dagar, tyvärr ingen tur med vädret men vi hade det super kul ändå, kommer i dagarna skriva ett inlägg med mer om Leksand & lite bilder osv.

Men nu måste jag släcka ner, måste komma in i rätt rutin att gå & lägga mig i tid, det var ju liksom typ 4 veckor sedan sist 😉

IMG_6566

CIAO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats