Mamma till Kevin & Oliver!

Höstmörkret

Jag älskar sommaren, men jag älskar även hösten.
Jag föredrar dock att vakna upp på morgonen och det är ljust ute, men jag älskar den där mysiga känslan när mörkret börjar komma, lite kyla och orange/röda träd, hösten!
Att kunna tända massa doftljus i hela lägenheten, mysa i det goa filten, tofflor och mjukiskläder på och en härlig belysning i fönstret.

Jag är den personen som älskar värmeljus och mysiga lampor, jag har någonting extra för det. Framförallt när julen kommer sen, all julbelysning och granen som lyser upp lägenheten på ett sånt där mysigt sätt, haha ni som vet vad jag menar, ni förstår mig.

Jag har fått hem tre nya höstfavoriter till hemmet, som kommer lysa upp hemmet med en härlig belysning nu när höstmörkret närmar sig.
Jag valde mina lampor efter vad jag gillar och jag gillar den typ av stilen samt mässing.

IMG_7214 IMG_7218

Det blev en Globen Light Saint mässing lampa som jag har valt att placera i köksfönstret, tillsammans med mina andra detaljer i fönstret, en By Rydéns Omega vit/mässing som får lysa upp vårat vardagsrum där den står placerad super snyggt i fönstret, samt en Globen Light Savoy även den i mässing, den gör sig så otroligt snyggt i hallen, det är det första man ser när man kommer in i hallen tillsammans på våran lilla hallmöbel, super snyggt och PRECIS det jag behöver nu i höstmörkret

.IMG_7215 IMG_7216 IMG_7217

Mina lampor har jag beställt ifrån Lampan.se, en sjukt bra webbshop som verkligen har massvis med olika lampor, allt från utomhusbelysning, taklampor, bordslampor, golvlampor, julbelysning, ja you name it, verkligen alla olika lampor och belysning av dess olika slag, även en väldigt schysst rea på många fina lampor som jag kan säga att jag spanat in 😀
Och för att inte glömma, sjukt snabb leverans, sånt är alltid uppskattande, pluspoäng till Lampan.se helt klart!

IMG_7219 IMG_7220

Jag känner att för mig är sommaren över och jag känner mig nu redo för hösten, lite kyla och mysfaktor på högsta höjd!

IMG_7221

{i samarbete med Lampan.se}

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats