Mamma till Kevin & Oliver!

Bättre sent än aldrig

Idag var det dags för Kevin att äntligen få börja i simskola, detta är något jag tänkt på länge & förra sommaren tänkte jag att vi kunde börja med att öva i sjön, men så bröt han ju tyvärr armen vilket gjorde att vi sköt upp det (ändå inget kanonväder förra sommaren så blev ju inte så mycket till bad ändå) sen var det mycket nytt med skola & allt efter hans operationer med den brutna armen & sår som skulle läka osv så det blev inte heller något på hösten.

Sen började ett nytt år, ny termin i skolan, jag fick nytt jobb osv så allt blev bara glömt gällande simskola och när jag kollade en simskola här i Lerum så var det redan fullt, men nu i veckan så påminde min mamma mig och jag ringde en annan simskola & kollade hur det såg ut där, kurserna hade redan börjat men det gjorde absolut ingenting att han hoppade in mitt i kursen, jag bokade det direkt för kände att även ifall det bara är ca 8 gånger kvar så är det bättre än inget & Kevin ville ju så gärna börja med simskolan nu så kändes dumt att dra ut på det och vänta till nästa termin, så idag var det dags, bättre sent än aldrig och han var väldigt nöjd efter dagens simskola & ser fram emot nästa vecka 😀

 

Har du/ni haft era barn på simskola?

910406
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats