Ett doftande hem | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Ett doftande hem

Nu är det officiellt vår och vintern är över, dock enligt mig så är det fortfarande vinter ute, men förhoppningsvis kommer våren insmygandes snart. Jag älskar att fixa & dona inför våren, göra om hemma, byta ut möbler/inredning och verkligen få in våren i hemmet.

Något jag alltid har i mitt hem oavsett årstid är doftljus, jag har alltid varit väldigt såld på doftljus men då skall det helst vara doftljus som alltid doftar lika gott, brinner länge & har en fräsch doft. Jag använder mig mycket av märket Yankee Candle här hemma, der är enligt mig bra produkter, det stämmer med allt ovan.

Så lagom till våren kom så har jag lite nya spännande produkter från Yankee Candle redo att användas både doftljus & andra doftprodukter såsom fragrance spheres, doftpinnar osv, tillochmed i bilen har Yankee Candle fått flytta in 🙂

MEN något som är otroligt viktigt som många inte tänker på är att man skall ta hand om sina ljus, vilket man kan göra med en Wick trimmer, jag själv visste inte tidigare att man skall ta hand om ljusen, men jag förstår idag varför & nu kommer jag alltid att ta hand om mina ljus.

Tänkte jag skulle gå igenom steg för steg för att visa hur man ska ta hand om ljusen & vad man använder en wick trimmer till.

1) Börja med att sänka ner din wick trimmer i ljuset tills den nuddar vaxet

2) Luta Wick Trimmen något bakåt medan du klipper veken.

3) Avlägsna den avklippta veken och tänd ljuset, klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats