Mamma till Kevin & Oliver!

DESENIO

”Koden ”SANDRAC” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 5-7 juni *Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters”.

I samarbete med Desenio så har jag nu äntligen fått lite mer ordning på vårat sovrum, i början på detta året så köpte vi en ny säng som kom i slutet på mars, så just nu är vi i full gång med att försöka få vårat sovrum till en lite mysigare plats att vara på 🙂

Var lite inne ett tag på att måla om väggarna då färgen vi har nu på väggarna är typ gulvit, men insåg att det skulle bli merjobb att göra det så tänkte att en tavelvägg kan nog lyfta upp väggarna & sovrummet lite!

Hittade dom perfekta posters som jag tyckte både passade in snyggt tillsammans men även passade perfekt in i sovrummet.

1) Flamingo 2) Eucalyptus 3) Eucalyptus 4) Go back to bed 5) Namastay 6) Shhh 7) Triangel 8) Plant 9) Dandelion

Jag är väldigt nöjd över vilken förändring denna tavelväggen gjorde i sovrummet, det jag dels älskar med Desenio är att man kan få hjälp med hur man skall bygga en tavelvägg & välja in vilka posters som passar in tillsammans, väldigt bra enligt mig då det kan vara svårt att få ihop allt tillsammans.

Glöm inte av att koden ”SANDRAC” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 5-7 juni *Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters”.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats