Mamma till Kevin & Oliver!

Yves Rocher serum

Förra veckan så fick jag hem en dagcream, nattcream och en ögoncream från Yves Rocher

Jag har otroligt torr hud, speciellt nu i vintertid & jag vet att jag garanterat inte är ensam om det, jag var på ett event för ett tag sedan där de kunde mäta fukten i ens hud och mitt resultat vad mycket torr.  

  

 I ett par dagar nu så har jag testar produkterna och jag märker redan resultat speciellt min hud, den är betydligt mycket lenare och återfuktad än tidigare. Än är jag ju ung och rynkorna har inte välkomnat mig ännu, men därför känner jah att det är extra viktigt att börja i tid och smörja in dagligen med olika serum. 

JUST NU så har jag fått möjligheten att ge er ett otroligt bra erbjudande där du nu kan få hela kitet dagcream, ögoncream och nattcream för endast 299:- PLUS fraktfritt! Ordinarie pris är 677:- så du sparad alltså 378:- sjukt bra! 

Så behöver du återfukta huden och få ett finare lyster så rekommenderar jag er starkt att lägga din beställning redan idag. 

KLICKA HÄR för att beställa och fyll i blanketten (som ser ut som den nedan), super enkelt & din hy kommer skina inför sommaren!   

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats