Mamma till Kevin & Oliver!

Han föddes på 4 minuter…

Åh en vän till mig påminde mig precis om min förlossningsberättelse med Oliver och jag var ju såklart tvungen att läsa igenom den och GUD jag rös igenom hela berättelsen och ja jag fällde tillochmed en tår, den dagen var verkligen en häftig upplevelse för oss speciellt eftersom Oliver föddes på samma dag som storebror Kevin.

Våra två helt perfekta killar fyller alltså år på samma dag fast det skiljer tre år imellan, samma dag, den 6 Juni.
Vill du läsa min förlossningsberättelse när jag födde Oliver så hittar du den HÄR.

SÅ MYCKET KÄRLEK!

förlossningförlossning oliveer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats