Mamma till Kevin & Oliver!

Vi väljer det säkra före det osäkra! 

I år igen så har jag valt att köra på vinterkläder till barnen från Geggamoja, detta då jag älskar kvalitén, samt alla dessa små detaljer med reflexer på kläderna. Reflexer är otroligt viktigt nu när det är mörka tider, det är så otroligt svårt för bilister att se gående om de inte bär reflex. Och för mig är det såklart extra viktigt att barnen syns! 

Kevin har fortfarande sitt tvådelade set från Geggamoja som han använde förra året och Oliver har fått en ny overall. Passade även på att beställa en varsin fleecejacka till båda två, då även dom är utrustade med reflexer.

Så nu känner jag mig inte orolig alls att dom inte syns när vi går på promenader ute. 

Det som jag gillar med fleecejacka är att den är vind & vattentät, samt perfekt att ha under en jacka nu när kylan är påväg. Men såklart det bästa av allt är ju reflexerna, älskar när de sätter in reflexer i de små detaljerna som liksom smälter in. Plus poäng till Geggamoja


Vill även passa på att tipsa er om att nu den 1-3 december så kommer Geggamoja att ha en utförsäljning på deras lager som ligger i Täby, så bor du där eller i närheten så rekommenderar jag er starkt att ta er dit & se vad ni kan hitta, jag är & har alltid varit nöjd med Geggamoja’s produkter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats