Mamma till Kevin & Oliver!

Våra dagar under jul!

Alltså Gud vad det har krånglat den senaste veckan med WordPress, jag har inte kunnat komma åt min blogg..
Fick tillslut ta bort appen & ladda ner den på nytt, men då kunde jag inte logga in..

Men nu hoppas jag att jag lyckades & att inlägget kommer upp som det ska!

Drar veckan som varit lite kortfattat.
Julen är avklarad & vi hade julen hemma i år med svärmor, Robins lillebror & Robins andra lillebror med familj, super mysigt och lagom (när man har julen hemma) dock är jag ju den som ÄLSKAR julen, det skall vara mycket folk, det skall vara ett knökfullt buffébord med alla olika sorters rätter, det skall vara glatt humör hela dagen med Kalle anka & allt som julen innebär, jag älskar det! 🙂

Men när man har det hemma för andra året i rad så är det lagom när det är lite lugnare & inte så mycket folk 🙂

Nästa år blir det antingen en stor julafton hemma eller så drar vi utomlands då min sambo är tvärtom, jag älskar stora julafton & han gillar lite mindre 🙂

Kevin fick så galet mycket julklappar, har tagit lite kort på det som jag skall publicera i ett enskilt inlägg, även Oliver fick otroligt mycket fina kläder, även leksaker som är otroligt bra att ha nu, speciellt när tänderna håller på att titta fram så småningom!

Även jag & Robin hade varit snälla i år och fick fina klappar, så det tackar vi för!

IMG_3712.JPG

Snön har kommit, åååååh vilken lycka! Vi drog ut med en gång i lördags tillsammans med Gabriella & Lily och åkte massa snowracer (Kevin fick en jätte fräck snowracer av pappa Robin) dock blev det bara i lördags då Oliver åkt på någon förbaskad förkylning 🙁
Hostar jätte mycket och näsan bara rinner, så vi undvikt att vara ute så mycket som möjligt, men mysigt hade vi på förmiddagen iallafall!

IMG_3898.JPG

Lily & Gabriella åkte hem och vi fick fin besök av mormor & Kent, efter dom åkt så åkte jag, Gabriella, Kevin & Lily till Liseberg för att mysa lite, tanken var först att Oliver skulle med, men med tanken på förkylningen så vågade jag inte riktigt släpa med honom vilket var tur då det var fruktansvärt kallt! så min underbara lillasyster Erica ställde upp och passade Oliver i några timmar på eftermiddag/kvällen <3

IMG_3904.JPG

IMG_3918.JPG

IMG_3935.JPG

Och söndagen bestod av massa mys med syster Erica, en liten allum runda, mys med tv spel hemma & pusselmys!

Tack alla inblandade för förgående vecka! Imorgon blir det att handla nyårsmaten & fixa inför nyår, det blir en lugn dag/kväll hemma hos oss tillsammans med Gabriella, Kennie & Lily, standard <3

PUSS!

och vill ni inte missa nått, så följ mig på min instagram @sandracederbom

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats