Mamma till Kevin & Oliver!

Den första snön

åh vad jag älskar snö! Att det är helt vitt ute oavsett tid på dygnet, jag bara älskar det!
Den första snön började ju faktiskt falla på självaste julafton här hemma hos oss och det var ju hur mysigt som helst, det hade man ju inte räknat med alls 🙂
Men igår kväll/natt så har det verkligen snöat och lagt sig på marken och att vakna upp till att det är helt vitt ute är ju HELT underbart!

På med ytterkläderna och ut i det fina vädret! Oliver låg otroligt gott i sin vagn med sin goa mysiga åkpåse märket Petite Chérie ifrån Jollyroom.
Jag är otroligt nöjd med våran åkpåse ifrån Jollyroom, den har såååå mycket fördelar som är pricken över I:et! Och kall i sin vagn finns inte med på kartan med denna åkpåse.
Den är i en jätte varm och skön fleece insida och det håller barnet varmt! Jag är super nöjd och rekomenderar den helt klart!
Vi har en Petite Chérie Heritage Navy som matchar våran Petite Chérie vagn som också är i Heritage Navy 🙂

Skulle vilja tipsa er alla nu att passa på att gå in på Jollyroom.se och lägga din beställning på en fin härlig Petite Chérie åkpåse då dom säljs nu till en otroligt billig peng nu i mellandagsrean! Så PASSA på, du kommer inte att ångra dig. och om du vill veta lite mer om mina åsikter och vad jag tyckte om åkpåsen så kan du läsa det inlägget HÄR! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats