Mamma till Kevin & Oliver!

Till gravida/mammor!

Jag har en fråga till alla som är eller har varit gravida om vad ni hade för craving när ni är/var gravida?!
Och har du fler en ett barn hade du samma craving under båda graviditeterna eller var det olika?
Var det nått du älskade under graviditeten som du inte kan äta i dagens läge?

När jag var gravid med Kevin så hade jag inget speciellt craving i början av graviditeten, men sen emot slutet så var piggelin ett måste hemma i frysen, jag rensade tillochmed en låda i frysen där vi bara hade massa piggelinglass…! Kunce äta flera stycken efter varandra och det tog liksom aldrig stopp!
Efteråt kunde jag äta piggeln men var inte alls lika sugen som innan, det vände liksom typ direkt! 

Denna graviditeten så har jag haft craving sedan i början utav yoghurt!? Jag mådde rätt illa i början på denna graviditet och fick liksom knappt i mig någon mat (jag tappar matlusten när jag är gravid, eller jag gjorde det med Kevin och även denna gången) Så då blev yoghurt ett måste då det var kallt och skönt för strupen, det mättade för stunden och det kändes typ automatiskt som att illamåendet försvann!

Även te var ett måste VARJE morgon, började då klockan 06.00 nästan varje morgon på jobbet och varje morgon så tog jag med mig te i en take away mugg! Det hjälpte mig dock för både illamåendet samt min trötthet, så levde i princip på te och yoghurt den första början.

te på morgonen och yoghurt på kvällen! 😀
Yoghurt är fortfarande ett måste att ha hemma i kylen och oftast slinker en skål ner på kvällarna, te´t är inte längre en craving utan varade bara där i början!

SÅ du som hade eller har nått craving som du vill dela med dig så gör det! Alltid lika kul att veta vad andra hade för måsten! 😀 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. smarre

    sv: Oh tack! Din blogg var också fin 🙂 Angående din fråga så fick jag reda på att jag va gravid i vecka 35 så vet inte riktigt men jag var ganska galen i sås vet jag iallafall!

stats