Mamma till Kevin & Oliver!

Varför så jobbigt? :(

Åh %#*^%\_ så känner jag nu! Jag har börjat tycka det är jätte jobbigt att lämna Kevin på dagis nu för tiden, varför? Har aldrig haft svårt för det innan och Kevin har heller aldrig brytt sig utan alltid utan problem kunnat springa in & vinka hejdå till sin mamma.

Kan det vara gravidhormonerna som spökar?

Imorse så började Kevin tillochmed gråta jätte mycket & ville inte alls släppa taget om mig, pedagogen blev tillochmed jätte chockad då det inte var likt Kevin!
Kan det vara så att han känner av att jag tycker det är lite jobbigt nu?

Sen är det lite extra jobbigt tror jag då Kevin är det första barnet som kommer på morgonen + att nu är det ju så mörkt på morgonen fortfarande & då känns det liksom fel att lämna honom!

Är du tvåbarns förälder eller fler, var det samma för dig när du skulle lämna på dagis då du var gravid? Det måste väl vara hormonerna som spökar med mig?
jag menar det har liksom ALDRIG vart ett problem tidigare..

Snälla ge mig alla tips du har, såhär vill jag ju inte behöva känna fram tills nästa kommer!

20140127-074532.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa 3 barns mor

    Hejsan hejsan.

    Jag är 3 barns mor och hade samma problem som du beskriver varje gång jag var gravid, ville verkligen inte lämna mitt första barn på dagis när jag var gravid med mitt andra barn. Jag tror det är som du skriver också att det märks av till barnen/barnet. Dom blir ju ledsna när mamma är ledsen. Hoppas det lättar för dig snart. Och jättekul att läsa din blogg man blir så glad, vad du hittar på mycket med din fina pojk, kul att läsa att du umgås så mycket med dina syskon också, ovanligt att umgås så mycket i äldre ålder har jag märkt här på andra bloggar. Jättekul. Många kramar Åsa

stats