Mamma till Kevin & Oliver!

Och där var det våran tur..

fy fan för att vara magsjuk! Igår åkte både jag och Robin på det, Kevin vaknade och mådde bra efter nattens spyor, men Robin vaknade och mådde inte alls bra, jag mådde bra fram tills på eftermiddagen då började jag må illa & vips där kom den…magsjukan! Fy fan för den som kom på magsjukan, den borde utrotas! 

Oliver har hittills klarat sig, så hoppas han inte åker på det nu i dagarna, han är ju så liten så det är ju inte så lätt att kommunicera med honom liksom, så får hoppas han slipper! 

Inatt var senast jag spydde och fy i helvete vad jobbigt det är, vaknade upp imorse och hade ont i hela kroppen, huvudvärk as heeeell och ont i magen, dock inte jätte mycket illamående tack och lov! Just nu känner man sig som världens sämsta mamma som ligger i soffan helt utslagen och det känns som jag sprungit Göteborgsvarvet typ tre gånger.. Men sjuk får man lov att vara, finns inte så mycket att göra åt. Är dock tacksam att vi alla fick det samtidigt än att vi skulle haft det typ en person i taget liksom, torka spyor varje dag haha! 

Nej fy fasiken nog om gnäll, men det är okej att gnälla när man är sjuk haha! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats