Mamma till Kevin & Oliver!

SUPRISE!

Alltså jag blev helt sjukt överraskad igår och vet ni vad, jag drar hela min gårdag här nedan så vill ni veta varför jag blev överraskad? Ja då ska du fortsätta läsa. 

Jag och Noel skulle tillsammans fira att vi båda har fyllt 25år med att ta en middag på stan samt bio efter middagen, klockan 17.00 hämtar Noel mig och vi åker till Partille där vi parkerar hans bil för att ta bussen in till stan. Väl inne i stan så ska vi ta oss upp till avenyn där vi tänker att det finns flest restauranger, Noel vill gå upp men jag fryser som fan och vill ta spårvagnen, sätter oss på spårvagnen och åker ca 30 sekunder när Noel beter sig lite ”konstigt” och i samma veva tar han fram en ögonbindel och en kamera som spelar in & säger ”jag är ledsen men du måste ta på dig den här” amen lägg av tänkte jag, försökte att vägra att ta på mig den men fick snällt sätta på mig bindeln, hoppar av nästa hållplats och sätter oss i en bil, jag har inte den blekaste aning om vem som kör bilen då chauffören är helt knäpp tyst, vi åker en bit och det visar sig att det är en till person i bilen som är lika tyst, sjukt läskigt! Så den enda som pratade med mig var Noel men jag fick ju ingenting veta, vart vi var påväg eller nått. 

Vi åker i denna bilen i en längre stund, vi stannar till vid en McDonalds men jag får inte gå ut ur bilen, när vi väl är på McDonalds så försöker jag lokalisera vart vi är, men jag har ingen aning, vi åker och åker i denna bilen i totalt ca 1,30 timma. Kommer tillslut fram till slutstation där jag kände på mig att ”vi är hemma hos mig” för jag kände igen backen upp till mig när vi satt i bilen. Kommer till dörren och där fattar jag ”vi är hemma hos mig!!” Direkt när jag kommer in och har fortfarande ögonbindeln på mig så kommer vad jag då hör min lillasyster fram och bara skriker och skrämmer skiten ur mig. I samma veva får jag ta av mig ögonbindeln och det är helt KÅLSVART i hela lägenheten.. 

Jag tittar upp på Noel och han ser skit läskig ut med vita linser och blod i hela ansiktet!! Va fan är det här tänkte jag och vägrade gå in. Håller då i en kamera framför ansiktet med en jätte stark lampa som lyser i mitt ansikte, denna kameran spelar då alltså IN mig. Går in i lägenheten där jag måste gå in i varje rum, kommer in i vardagsrummet och där kommer nästa läskiga människa fram rätt i ansiktet på mig. Livrädd som jag är skriker och tillochmed kastar iväg kameran i golvet ja ni kan ju tänka er hur rädd jag blev då! Fortsätter gå igenom alla rum och en efter en dyker upp i mitt ansikte och skrämmer livet ur mig, då har de klätt ut sig till zombies då de vet att JAG hatar skräck, JAG hatar zombies {klarar inte ens av att se reklamfilmen om walking dead liksom} Och jag är jätte lättskrämd och ja där hade de en överraskningsfest för mig! Så jävla fina människor, jag har alltid velat ha en överraskningsfest jag har alltid velat ha en överrasknings babyshower osv men jag har aldrig fått någon, en gång tidigare så kidnappade ett par vänner med mig till Liseberg, men nu fick jag även min överraskningsfest så det kan jag nu checka av på listan 😀 

Festen fortsatte och vi hade super kul, sjukt kul att så många nära vänner ville komma och fira mig, tack! 

Bilder och videos kommer, nu ska jag sova för imorgon är jag tillbaka på jobb efter en veckas vabb och sjukdomar. 

Godnatt 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats