Mamma till Kevin & Oliver!

Inte som man tänkte sig

Dagen startade precis som vanligt, upp och hoppa, frukost (blev pannkaksfrukost med tanken på sååå många pannkakor jag gjorde igår så fanns det över haha) vädret var inte på topp idag så tänkte att vi har en mysdag hemma med lite lek & bus och städ för mamma. 

Men vid ett tiden efter att Oliver hade vilat en stund så kände jag att han började bli väldigt varm, tog då tempen och den visade hela 39,2 graders feber!! Bara sådär, som ett brev på posten kom den febern. 

Han fick en alvedon och låg i min famn {vilket aldrig annars händer då han mer än gärna ligger själv och är inte den som myser i famnen} men inte så konstig med tanken på febern & han totaldeckade i min famn och var inte alls sig själv. 

Lite senare på eftermiddagen så vart han jätte ”gnällig” och ville inte alls sitta själv och inte äta någon mat (välling tog han dock) och tog då tempen på nytt ca 4 timmar efter han fick alvedonen och då jag tog tempen senast, denna gången visade den 39,9 (!!!) hallå den borde gå ner inte upp! Fick en ny alvedon och däckade igen i min famn, dock endast 15 minuter och sen efter en liten stund så var det ju dags för sängen. Tempen visade då 40,0…..och nu sitter jag här fortfarande bredvid hans säng och han har bara skrikit som att det gör ont någonstans och jag har försökt natta/lugna honom på alla möjliga sätt. Men nu verkar han ha somnat så hoppas han får lite sömn nu stackarn! 

Är så trött på alla dessa sjukdommar nu! Nu har vi åtminstone en i familjen varit sjuk sen januari, ena veckan är en sjuk, andra veckan blir en annan sjuk osv.. 

Nu vill jag ha värme, sommar och bort med alla baciller! Inga mera sjukdommar tack! 

Myskillen i famnen tidigare idag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats