Mamma till Kevin & Oliver!

Fina torsdag!

Idag har vi spenderat hela dagen tillsammans med min lillasyster Erica! Varit iväg på rusta och fått köpt lite nya saker här till hemmet samt en liten sväng på allum. Åkte sedan vidare och hämtade Kevin på dagis och åkte förbi sjön som ligger här precis vid oss och lät Kevin få doppa fötterna lite (då vi inte hade några badkläder eller annat med oss) 

Åkte sedan vidare hem där vi började med maten och som en ”tradition” vi har så lagade vi flygande jakob!! Sååå jävla gott.
Under tiden så fick vi hembesök ifrån BVC som vägde och tittade på Oliver, allting såg bra ut. Tyvärr så har han dock åkt på en förkylning, så han har det lite små jobbigt med andningen samt slem i halsen så det hoppas vi försvinner typ NU!

Han har iallafall gottat till sig på 1 vecka då hans nya vikt nu är 4010 gram! Så han har gått upp 500 gram på en vecka, det är ju bra hihi!
och imorgon är han 3 veckor…vart tar tiden vägen? Kom vi inte precis hem ifrån BB liksom :D!

Sen fortsatte vi att mysa resten av dagen och har haft det helt underbart!

Vill även påminna er om att inte glömma att vara med och delta i tävlingen som jag har just nu på bloggen! För att komma direkt till tävlingen så klicka HÄR! och GLÖM inte att kommentera att du är med så du inte missar din chans (då jag sett några reinstat bilden på instagram men ej kommenterat här i inlägget att du är med) 😀 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah - Maxemilian & Lillebror Vincent ♡

    Damn!!!!!!!!!! Hot mama 😉 jättefina bilder verkligen ♡

    Massa kramar♡

stats