Mamma till Kevin & Oliver!

Här var det tyst!

Hoppsan, idag vart det himla tyst i bloggen, men haft fullt upp hela dagen! Så drar en lång dag kort helt enkelt 😀

Erica, Emma, jag, Kevin & Oliver drog iväg till Kållered där vi gjorde lite ärenden (det är så bra med just Kållered för dom har liksom allt i ett där, Ikea, rusta, jula, lager157 & mycket mer affärer om så önskas!) och dessa 4 olika affärer var de som vi gjorde våra ärenden i!

Fick handlat lite kläder till mig & Kevin på lager157, dock ångrar jag mig att jag inte köpte lite saker som jag tänkte köpa, men var så osäker väl där i affären tyvärr :/

Gick vidare till jula & rusta och gjorde resterande ärenden (och jag skall vara helt ärlig också, vi tog ett stopp på McDonalds haha!) jag passar på nu innan nästa vecka då vi skall dra igång med ”träning” här hemma, spännande! 🙂

Sista ärendet vi gjorde var på Ikea & där passade jag på att köpa utemöbler till våran framsida som vi delar tillsammans med grannen, det blev såååååå otroligt mysigt & vilken skillnad det blev!

skall ta kort på allting imorgon så får ni se så fint det blev & vilka fina kläder jag köpte hihi!

Nu ligger jag i sängen och är jätte trött faktiskt, så jag skall ta och släcka ner. Det är ju trots allt en ny dag imorgon 😀

natti!

20140628-005318-3198813.jpg

20140628-005458-3298386.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats