Mamma till Kevin & Oliver!

En av mina rädslor

Usch, bland det värsta jag vet har precis hänt, den värsta sjukdomen jag vet är såklart cancer, men bortsett från det så är det tre andra  ofarliga ”sjukdomar” som jag är så rädd för & detta är 

1) Löss…

2) Magsjuka…

3) Mask i magen/springmaskar…

Och ja detta har precis hänt, Kevin har fått mask i magen…. små äckliga vita maskar som kryper i rumpan på han. 

Jag får lite smått panik på sånt här, men det är ju helt ofarligt, men bara tanken av att det kryper djur inuti än/honom är något det värsta jag vet. 

Han har fått medicin nu vid 17.00 tiden men som ännu inte börjar verka (det ska döda maskarna) men just nu sitter jag här bredvid sängen med en kille som har panik över hur det kliar inuti rumpan på honom, snälla medicinen värk snabbare! 

Det värsta av det värsta skulle ju vara om jag själv fick det nu, men peppar peppar ta i trä! 

Har du/ditt barn haft mask någongång? Gick det över fort? Vet att man ska behandla igen om 2-3 veckor pga äggen inte dör av medicinen nu, men hur var era barn? Kevin har inte haft ont på hela dagen utan det är nu på kvällen som dem är ”aktiva” och som det kliar nått så enormt, så hur har du/era barn reagerat? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Blää hatar springmask. Mina barn har haft det en gång vardera men eftersom jag HATAR dom små jävlarna så har jag alltid varig jätteuppmärksam på om dom klagar på kli i rumpan så jag har direkt tittat efter å tagit bort äcklet med tops och då tror jag inte dom hunnit lägga så mycket ägg. Därefter bytt sängkläder, underkläder och tvättat ungen sen har det inte kommit tillbaka. Eftersom vi upptäckt på natten så har jag kört dammsugning hemma dagen efter. Utifall att.

  2. Cattis

    Mina barn har haft det. Supervidrigt tycker jag med. Jag blir manisk med städning. Alla sängkläder ska tvättas. Det kan finnas i dammet så det dammas och dammsugs. Duschar barnen, klipper naglarna. Noga med pyjamas på. Tvättas dagligen, INGET får ligga kvar i tvättkorgen hos oss. Det är inte bara att maskarna är äckliga. Det är allt extra att göra på kvällen, för det är just på kvällen som det börjar klia. Tycker att Kilander är över dagen efter. Lycka till

  3. Sofia

    Jag har haft och har fått det via jobbet. Det är luftburet. Men byt sängkläder och byt kläder ofta på honom. Tvätta händerna mer än vanligt.

stats