Mamma till Kevin & Oliver!

Julen är här

…Om endast 34 dagar så är det faktiskt julafton & är det någon högtid som jag verkligen älskar så är det julafton.

Att få vara med familjen, att få mysa med släkten, stämningen & all mat, jag älskar verkligen julen. 

Och något som enligt mig ingår på julen det är ett julbord med massa julgodis, allt från hembakat godis till köpt godis. Alla har vi ju oftast någon god chokladask där man kan välja lite fritt av olika goda choklader & något som ALLTID finns på min mammas godisbord är choklad från Anthon Berg, detta är en favorit hos många i familjen, men framförallt för min kära mor. Så i år har jag följt min mammas spår och kommer att servera Anthon Berg på godisbordet. 

Det finns såååå mycket olika chokladaskar och några av dessa kommer att pryda godisbordet på julafton, även dessa otroligt söta & goda ”dryck” chokladerna som är i olika smaker av olika drycker tänkte jag servera på nyår i godishörnan. 

Ett hett tips är, om du är bortbjuden hem till någon på julafton så är det alltid trevligt att komma med en liten blomma eller en present, ett tips är att ta med er en Anthon Berg ask med lite olika choklader, det kommer absolut att uppskattas & garanterat bjudas på under dagen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats