Mamma till Kevin & Oliver!

Att bo på hotell med barn

Nu har jag jobbat en hel vecka efter semestern och igår morse påvägen in till jobbet så satt jag och kollade igenom alla mina bilder och kom in på bilderna från semestern, bara för 2 veckor sedan så var jag med barnen och min syster i Stockholm och hade det helt underbart med hotellövernattning och rundtur i Stockholm, vart tog tiden vägen? Hade helt ärligt kunnat ha semester i flera månader till, så himla skönt. Men jobba måste man ju.

När vi var i Stockholm så bestämde vi oss för att stanna över en natt och bo på hotell, jag har tidigare bott på Birger Jarl i Stockholm och tyckte om det så mycket, så det var en självklarthet för mig att vi skulle bo på Birger Jarl igen, denna gången dock så skulle jag ha med mig barnen och det är alltid lika spännande att se hur de reagerar och vad de tycker om att bo på hotell, det är ju ändå en annan miljö än den man har hemma.Men wow, barnen älskade det precis som sin mor, vi hade ett super mysigt badkar på vårat rum vilket pojkarna blev helt överlyckliga över och ville direkt bada. 

Efter badet så myste de båda ner sig i sängen och kollade på barnprogram på tvn, det var så skönt att Kevin tillochmed somnade mitt på dagen efter badet, han som aldrig brukar somna mitt på dagen låg där och total slocknade.

 

Sen älskar jag servicen på hotellet, har alltid blivit så otroligt bra bemött, vi blev varmt välkomnade med champagne och ett maffigt fruktfat och praliner, medans barnen badade så skålade jag och Erica med den goda champagnen.

Efter några timmar på stan så var vi tillbaka på det underbara hotellrummet och jag bäddade ner mig med pojkarna i sängen och alltså vi sov som tre stockar allihop i den sängen, hur kan en hotellsäng vara så himla skön? haha! Det var inga som helst problem att lägga barnen fast de inte var hemma, de somnade jätte lätt och sov otroligt skönt.

 

OCH till ett av det bästa med Birger Jarl, deras frukost!!!! Alltså denna hotellfrukost är helt klart bland det bästa jag ätit, inte bara att maten är så otroligt god, hela upplägget och matsalen är så himla fin och mysig, vilket gör att hela helheten blir så otroligt bra! Kevin älskade 2 saker på frukosten och det var att rosta bröden då de åkte in i en super retro brödrost där man kunde följa hela rostningen och att hämta juice, man klickar på en ipad vilken juice du vill ha och den fyller ditt glas, as tufft om du frågar Kevin.

Mätta och belåtna, utvilade och nöjda åkte vi ifrån Birger Jarl med ett stort leende på läpparna.

Jag vill även varmt rekommendera Birger Jarl om du skall stanna över i Stockholm någon gång, det ligger centralt, underbar promenad på ca 15 minuter in till storstaden, jätte fina hotellrum och entrén är super mysig, personalen är helt fantastisk, man får den hjälp man behöver och de välkomnar dig varmt och sist men inte minst, deras frukost..DU måste prova deras frukost, delicious!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats