Mamma till Kevin & Oliver!

Att vara hjälplös

Nu sitter vi hemma i soffan efter en obehaglig morgon, då våran älskade Kevin fått hål i sin tand och skulle laga detta idag. 

Kom in till tandläkaren där han skulle få lugnande medicin, detta var första gången som Kevin skulle ta denna medicin, vilket jag varit jätte nervös över men det gick bra. Han tyckte det smakade jätte illa och ville spy direkt efter men han fick lite saft för att tänka bort medicinen. I väntrummet fick vi sedan vänta i 20 minuter så medicinen kunde verka & där satt han och småskrattade åt ingenting & jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta i princip då det var en sån obehaglig känsla att se sin son vara helt ”borta”. Men allt gick smidigt och sen var det dags att laga hålet.. 

Usch vad hjälplös man känner sig som förälder när man sitter bredvid tandläkarstolen och där ligger sin 5 åriga son helt borta och de borrar och grejar. {knäckebröd och vatten hedan efter!} men Kevin var jätte duktig verkligen, han gapade stort och var lugn. 

Sen efter behandlingen så fick vi sitta kvar i ett vilorum i ca 20 minuter för att han skulle piggna till lite. 

Och nu sitter vi här hemma i soffan och medicinen sitter fortfarande i kroppen, han är lite borta fortfarande och lealös i kroppen, så idag blir det filmmys hela dagen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats