Mamma till Kevin & Oliver!

Vinnarna lucka nr 10, 11 och 12

Godkväll alla sköna bönor! Återigen förlåt för sen publicering av alla vinnare i julkalender, men jag har jobbat HELA helgen så tiden har inte riktigt räckt till.
Men nu skall jag presentera vinnarna i lucka nr 10, 11 och 12.

Tävlingen lucka nr 10 var sponsrad av underbara Agnesamelia som har en super mysig webshop med mängder av ljus och olika dofter.
Jag har helt klart hittat nya favoriter där och av märket United som även tävlades ut i julkalender.
United ljusen finns i 6 olika dofter och dom luktar helt ljuvligt, tropisk frukt, lavendel/mynta, äpplekaka, nytvättat, vanilj/smörkola och jordgubb/körsbärblom, du som vinner denna vinster får välja tre stycken fritt bland dessa dofter, du kommer inte att bli besviken! Min favorit hittills är tropisk frukt. 

Ett stort grattis säger vi till….@JENNYSTENBACK mejla mig på [email protected] med vilka tre dofter du önskar samt namn, adress och nummer för att få ut din vinst! 

Tävlingen lucka nr 11 var sponsrad i samarbete med bobles Denmark, för mer information om detta företag och deras produkter så kan du läsa mitt tidigare inlägg om dom här. Vet du inte nått om deras produkter så borde du läsa inlägget och jag tycker helt klart att dessa produkterna är otroligt bra för ens barn!
Vinnaren får en multigreen elefant och jag lovar att du inte kommer bli besviken!

Ett stort grattis säger vi till….@SOFIASVENNEVID mejla mig på scede[email protected] med adress och nummer för att få ut din vinst. 

Tävlingen lucka nr 12 var sponsrad av underbara Twistshake, världens bästa flaska UTAN tvekan! Här hemma använd ingen annan flaska, alla andra nappflaskor åkte direkt i sopptunnan när vi väl fick hem våran första twistshakeflaska och Oliver älskar den! Vinnaren vinner en flaska i valfri färg och storlek och de finns massvis med fina färger att välja på.

Ett stort grattis säger vi till….@HIDESJO Mejla mig på [email protected] med vilken färg och storlek, samt namn och adress för att få ut din vinst. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara B

    Grattis till vinnarna! 🙂 har delat och taggat dig i dagens tävling! @sara_bengtssons). Då det inte går att skriva på insta så skriver jag det här ist 🙂 tack för en bra julkalender då jag förstår att det är slitigt! Ha en bra dag, vh Sara

stats