Mamma till Kevin & Oliver!

Vart ska man börja

jag vill ha sommar nu, bort med alla baskilusker, trött på att någon i familjen alltid skall behöva vara sjuk, trött på kylan & trött på all trötthet! Ja ni läste rätt, jag gnäller av mig lite och det får man lov att göra! 

Vi har åtminstone alltid varit en i familjen som har varit sjuk nu sedan början på februari! Denna vecka så har det varit mycket. Som de flesta vet så gör jag ju armband i förmån till barncancerfonden i Junis namn och dessa armband får jag sätta mig att göra med på kvällarna men denna veckan så har jag knappt hunnit göra några beställningar, så ligger därför steget efter nu istället för steget före. 

Det började med att Oliver fick ögoninflammation förra onsdagen, alltså en vecka sedan och han har den FORTFARANDE. Ögonen bara rinner & det kletar jätte mycket, dock så är han inte så påverkad av det som tur är, för i samma veva med ögoninflammation så växer en tand ut vilket gör att kvällarna/nätterna har varit lite jobbigare för honom. 

Men som grädde på moset så åker Kevin i söndags på någon dum rethostan som inte ger med sig. Och som vanligt så skall allting alltid vara värst på nätterna.. 🙁 

Senast inatt vaknade han (låg i min säng) och bara skrek, skrev av panik då det förmodligen gjorde ont i halsen på honom. Usch, varför skall det finnas så mycket baciller haha! 

Som tur är så har Robin faktiskt stannat hemma ifrån jobbet och hjälpt mig då jag dels har behövt sova lite extra på morgonen och få en hjälpande hand på natten. 

Inatt hittills så har det varit okej förutom att jag istället har jätte ont i min hals nu & huvudvärk (förmodligen efter tröttheten) och Oliver hostade förut så det blev nått fel typ satte i halsen och jag sätter honom upp i sin säng och poff, så spyr han över hela mig, sin säng & sig själv! MEN annars har kvällen hittills varit bra, så skall passa på att försöka somna i tid inatt, för imorgon skall vi göra lite ärenden på stan. 

Så det var lite om hur våra kvällar sett ut de senaste 3 dagarna, men det kunde ju faktiskt varit värre, så skall inte gnälla för mycket :)! 

Ni är och kommer alltid att vara mina favoritpojkar <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats