Mamma till Kevin & Oliver!

Vad vill ni läsa?

Ibland kommer jag in i sådana dagar då jag inte riktigt vet vad jag skall skriva om och liknande, jag har ju som ni kanske vet två stycken söner en på 3 år & en på 6 månader så det mesta handlar väl om dom, men jag tycker ändå det blivit lite för lite med det också.

Men vad vill du som läsare läsa? Vad intresserar dig? Vad tycker du jag borde klämma in lite mer i bloggen? Vill ju inte bara att det skall dyka upp en massa reklam inlägg hela tiden, självklart vill jag dela med mig av hur vi har det och vad vi gör!

Så snälla kommentera här nedan vad DU som läsare hade velat läsa eller veta mera!

Så skulle jag bli otroligt tacksam :D!

IMG_2759.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats