Mamma till Kevin & Oliver!

Ut med det gamla…

…och in med nytt! Jag är en sån person som kan få mig mina ”bryt” med inredningen här hemma, vilket leder till att jag bara vill ut med allt de gamla och in med nytt. 

Innan ville jag bara ha svarta möbler men nu har jag såååå länge velat ha allt i vitt, dock har jag inte detta ännu då jag måste byta ut i princip allt vilket gör att jag aldrig riktigt blir helt nöjd med min inredning haha! 

I början på denna veckan så klickade jag hem lite nytt från Ellos, jag passade på när dom hade 15% på all rea (nu har dom höjt och har 25% !!! På all rea, klicka här för att komma till inlägget med mer info om rabattkoden) Snabb leverans som vanligt och jag fick hem paketet i torsdags, började med en gång att inreda om här hemma. 

Jag bytte gardiner i vardagsrummet från gråa till vita & så bytte jag ÄNTLIGEN ut min trötta fönsterbräda där jag haft samma krukor och samma ljusstakar i en evighet, dock vet jag att jag kommer flytta runt lite till på fönsterbrädan men det blev skillnad tycker jag, tänk att så små detaljer kan göra så stor skillnad! 

Före: 

Efter: 

Krukorna & de tre små vita vaserna är ifrån Ellos och vet ni vad, de finns fortfarande kvar (dock endast grå & grön färg kvar på krukorna) OCH dessutom med 25% rabatt extra på det redan nedsatta priset! 
Vita vaserna & krukorna

Så in nu på Ellos och shoppa loss, erbjudandet med 25% rabatt på all rea inkls. varumärken gäller tillochmed idag 24/1 så SKYNDA OCH FYNDA! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats