Mamma till Kevin & Oliver!

Trött…äh ja!

som de flesta läste så var detta den sjukaste natten jag någonsin varit med om, hur fan kan man vara så korkad? Hur fel kunde jag se på klockan när jag vaknade första gången då den inte var 05… Som jag såg utan 00… Ber till gudarna att detta var första och sista gången, haha! TÄNK OM jag hade gått upp till dagis innan jag tittade på mobilen! Haha. 

Aja vi tog av oss alla ytterkläderna och la oss i sängen och försökte somna om, vi somnade väl inte om förena 03.30 ungefär så mycket sömn inatt har det inte blivit, däremot vaknade jag när klockan ringde MEN vart så sjukt trött så har självklart somnat om & vaknar istället 06.50 (mitt tåg går 07.29…) japp ni kan ju fatta att jag var stressad, MEN hör och häpna, eloge till mig, jag hann alltså GÅ upp till dagis och lämna båda pojkarna för att sedan gå ner enda till tågstationen och hann med tåget som gick 07.29, hur grymt!? 

Så nu sitter jag på tåget och är påväg till jobbet & barnen är lämnade på dagis….i rätt tid! Hahaha hoppas ni alla får en bra dag, får se hur min dag slutar med tanken på hur den började haha! 

 Min fina snap inatt sådär vid 02.00 tiden. Missa inte att följa mig på snap, scederbom heter jag där haha! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats