Mamma till Kevin & Oliver!

Sunday

Sunday mode deluxe. Idag har vi inte gjort någonting mer än att bara slappa här hemma, jag skulle egentligen rensat en del och storstädat, det var min tanke, men det var inte det som blev gjort haha! {som vanligt haha} Dock så har min tvättmaskin gått sönder och varit sönder nu i snart en vecka och jag tappar motivationen till att städa om jag inte kan tvätta, haha! För måste ju tvätta sängkläder och all annan tvätt när jag städar för att känna att det blivit rent, men nu har ju inte det gått eftersom den är sönder så kände inte att jag hade någon motivation till att städa, dessutom är jag rätt bitter nu för vi behöver verkligen tvätta alla strumpor och underkläder…men dom skall komma nu i veckan med en ny maskin så hoppas det blir typ IMÅN!

Men man behöver sådana här dagar också, där man bara tar det lugnt. Vi skulle gått ut en sväng förut för att åka pulka men tyvärr har all snö tinat bort, så det var inte mycket till snö kvar, så vi skippade det och stannade istället hemma.

Nu på kvällen så har vi haft lite söndagsmys med det obligatoriska söndagsbadet som vi avslutade med disco i vardagsrummet. Barnen fick en discolampa, sån klassisk svart med olika färger som man hade när man var liten, det fick dom nu i julklapp av mig så det älskar dom att sätta på och släcka i rummet och lyssna på hög musik, så dansar dom och skuttar runt här hemma. Perfekt för att få av dom lite energi innan läggdags haha.

Sen blev det sagoläsning och hopp i säng. Nu sitter jag här på soffan och undrar vart denna helgen tog vägen, varför gick den så fort haha. Imorgon är det dags för jobb igen och denna veckan blir min långa jobbvecka vilket innebär att jag jobbar helgen. Så snart dags för sängen för att vara redo för en ny vecka, dessutom sportlovsveckan, så kan bli en del att göra på jobbet, men det är kul när det händer lite 😀

 

Lycka är att se hur kul dessa två bröderna har tillsammans ❤

IMG_1350IMG_1349IMG_1348IMG_1347IMG_1346IMG_1345IMG_1344

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sandracederbom

      Kunde du inte passat på att tvätta min tvätt så också ?
      Och vad säger du får jag följa med på resan? Hade ju inte suttit fel nu ?

stats