Mamma till Kevin & Oliver!

Sophie The giraffe 

Alltså de flesta småbarnsföräldrar vet & har säkert redan en sådan hemma, men för er som inte har det så vill jag passa på att tipsa er om denna otroligt bra bitleksak/leksak till barn! 

Det är självklart ”Sophie The giraffe” jag köpte min på Gladaapan som kan kan rekommendera till er alla då de dels har FRI FRAKT!! Vilket man älskar, det värsta kan ju va frakten tycker jag haha! Plus att det även är rea på just Sophie The giraffe just nu. 

Sen har dom ju även en kroppsvårdserie som jag också bara älskar! Baby Oil är min favorit, den luktar gott och de näringsrika oljorna som ingår – t.ex. solros-, oliv-, jojoba- och aprikoskärnolja – stärker hudens naturliga skydd, återfuktar och ger näring åt huden med hjälp av de ingående fettsyrorna och vitaminerna.

Även dom hudvårdsprodukterna säljer dom till rea pris på Gladaapan.se och det många kan tänkte när de ska shoppa på nätet är att ”det blir ju billigare att köpa produkterna i butik för frakten tillkommer” för sån är jag själv, det är så jag kan tänka ibland när de kommer till vissa produkter. 

Därför är det så bra med Gladaapan att det är fri frakt och du får leveransen direkt till din brevlåda (självklart beroende på storlek på paketet) så alltså tjänar man istället på det! 

Jag älskar det och kommer fortsätta att handla därifrån, är super nöjd och snabb leverans! 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats