Mamma till Kevin & Oliver!

Sjukt nervös

Nu ligger jag här i sängen och allting är packat och klart. Nervositeten smyger sig på lite då och då. Imorgon är en stor dag, en dag jag gärna hade väntat lite på men nu är det dags att komma tillbaka till de dagliga rutinerna. Imorgon börjar nämligen Oliver dagis.
Men var tusan tog tiden vägen? Känns ju som det var förra månaden jag kom hem med en helt nyfödd bebis, en lillebror, en liten prins. Tänk att det redan har gått snart 15 månader sedan den dagen, dagen då du kom till världen. Liten blir stor.

Det kommer garanterat gå super bra att börja på dagis, men för mig är han fortfarande min lilla bebis, han är ju trots allt bara 14 månader. Kevin var 18 månader när han skolades in på dagis och tro det eller ej men det händer mycket på de månaderna.

Men det skall bli kul, kul att som sagt komma tillbaka till verkligheten med jobb, dagis och allt det där som hör till. Fast denna gången med två barn istället för ett. Så istället för att packa en väska dagen innan så är det numera två väskor som gäller. Våra stora killar!

Det blir inte bara nytt för Oliver nu, även Kevin kommer att börja på en helt ny avdelning med nya barn samt nya pedagoger. Så är lite extra nervös även för hur det skall gå, otroligt synd dock då de splittrade Kevin och ett annat barn ifrån resterande gruppen då Kevin och denna andra pojken är lite äldre än de andra. Men Kevin´s ”bästa kompis” på dagis som han pratar om varje dag och vill leka med honom, han och Kevin kommer ju inte gå på samma avdelning längre, tyvärr. Men barn finner nya vänner snabbare än vad man tror och som tur är så är det ju fortfarande samma dagis så Kevin och hans bästa kompis kommer ju att ses ute på gården osv.

Som sagt, imorgon är en stor dag, imorgon går jag hemifrån på morgonen och med mig har jag två stora killar som skall börja dagis.
(jag vet att det heter förskola, men jag säger fortfarande dagis)

skola

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats