Mamma till Kevin & Oliver!

Så långtråkigt

Okej, det finns inget ork just nu och varför då? Jo för vi har varit hemma enda sedan lördags, barnen har varit sjuka och gått om varandra. Idag har bara Kevin haft feber, men däremot hostar de båda nått så fruktansvärt mycket. 

Igår natt vaknade ju Kevin hela tiden och bara grät för att han hade så ont i örat (förmodligen i samband med förkylningen) men Kevin ligger här bredvid mig nu och inga tecken på ont i örat och han känns inte så super varm. 

Men på fredag är det studiedag på förskolan så barnen skall få leka med sin farmor hela dagen så både jag och R kan åka och jobba och vet ni vad det skall faktiskt bli skönt! 

Jag jobbar dessutom i helgen och det är nästan så att jag tillochmed ser fram emot att jobba helgen haha! 

Det är väl klart att det är mysigt att vara hemma med sina barn, men helgen som va nu så var jag ledig med vi var ju bara hemma eftersom de blev så dåliga & alla andra dagar nu så har vi ju som sagt bara varit hemma, det är ju inte så att man kan passa på att hitta på något kul med barnen eller träffa vänner osv, därav varför jag är så rastlös och varför det blivit så långtråkigt, vi klättrar liksom på varandra här hemma nu, barnen är nog rätt trötta på mig nu haha! 

Men nej, där fick jag minsann för att jag vart så ”nöjd” att jag inte behövt vabba i Vabruari, men ack så fel jag hade, det fick jag smaka på nu när man vart hemma en hel vecka med pojkarna. 

SÅ nu jäklar siktar vi emot friskare tider och varmare väder tack så blir jag glad 🙂  

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats