Så duktig | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Så duktig

För ca 2 veckor sedan så krockade Kevin & Oliver på studsmattan & en bit av Kevin’s tand gick av, jag trodde först detta var en lagning han har gjort tidigare men det visade sig vara samma tand men inte lagningen.

Ringde då tandläkaren som gav oss en tid nästan i slutet på Juni, men jag bad dom att ringa ifall någon skulle lämna återbud, idag ringde dom. Vid 11.30 fick jag samtal om att det fanns en ledig tid idag 14.30, så vi tog den tiden och gick ner till tandläkaren, eftersom det lossnat en bit så måste detta lagas & med tanken på att Kevin bara är 6 år så får han lugnande, eller som vi kallar det “skratt-medicin”

Han tog medicinen utan att klaga & han skötte sig otroligt bra när tandläkaren grejade i munnen på honom, han var för det mesta samarbetsvillig men han tyckte det var lite otäckt/obehagligt i vissa stunder, men han var så duktig!

Skyddet man använder när man skall ta kort på tänderna ramlade av när han var klar & han hittade direkt på en ny lösning om vart den skulle sitta 🙈

IMG_5660

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats