Mamma till Kevin & Oliver!

Rituals Mama Event!

Då var det dags att äntligen då släppa ”hemligheten” om mitt och Elin´s pågående projekt som hållt på ett tag och nu äntligen kan vi meddela er att det är dags för ett Rituals Mama Event!

Tillsammans med Rituals Allum så kommer ni att få en oförglömlig kväll, en kväll behövlig för dig som mamma. Alla mammor vet vi ju hur sällan man prioriterar sig själv, barnen kommer ju alltid i första hand. Denna kvällen är till för er, för att ni skall få känna det där lilla extra, lyx!

Är du en aktiv mammabloggare, har barn och bor i/inom Göteborg då skall du se hit!

Den 3 maj kl 18.00-20.00 på Rituals i allum är det dags för Rituals Mama Event. Vill du gå så skall du ansöka nu, sista ansökningsdatum är redan den 25 mars 23.59 och det finns 15 lediga platser!

Anmäl dig genom att kommentera här nedan ”jag vill gå” skicka oss sedan ett mejl till [email protected] med :

  • Namn 
  • Bloggadress 
  • Instagram (om du har
  • Antal unika besökare i veckan på bloggen (detta är inget som avgör om du får gå eller ej, utan uppgifter som sponsorerna vill ha
  • En liten kort motivering till varför just du vill följa med på detta event. 

Det går bra att kommentera både här & på Elins blogg

Berättelsen om Rituals start

År 2000 började Raymond Cloosterman sitt RITUALS…-äventyr utifrån en djupt rotad passion: ”Jag tror med själ och hjärta att vi med lite speciell omtanke kan förvandla våra dagliga rutiner till speciella ögonblick. Denna filosofi att man med en liten ansträngning kan skapa lite extra lycka ville jag överföra till ett lyxigt märke med skönhetsvård för hem och kropp. Ur detta föddes RITUALS… med ett omfattande och unikt utbud av lyxiga produkter med allt från kropps- och ansiktsvård, kläder och doftljus till parfym, makeup och te.”

Raymond Cloosterman Founder of Rituals Cosmetics
 

Detta kommer bli en grym kväll med härliga erbjudanden endast för oss på plats, en kväll du inte vill missa. Ett härligt pris ifrån Rituals som just DU kan vinna, goodiebags och annat smått och gott. Så ansök nu, vi ser fram emot att få träffa dig den 3:e maj!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Jag vet att jag är några timmar försent ute, var helt hundra på att det var den 25 idag torsdag men ack så fel jag hade :/ Dagarna går för fort med nyfödd bebis! Min chans kanske är väck, men skulle gärna vilja gå i vilket fall som helst så: Jag vill gå! 🙂

stats