Mamma till Kevin & Oliver!

Rädd!

igår kväll blev jag otroligt rädd, visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men jag satt i soffan här hemma och gjorde massa armband, när jag helt plötsligt blev väldigt yr, fick huvudvärk. (Huvudvärk har jag haft nu hela denna veckan fram emot eftermiddagen/kvällen) men igår så blev jag helt snurrig utav det, kände mig typ jätte full..  

Tog en huvudvärkstablett men det släppte inte, huvudvärken släppte lite men däremot blev jag bara ännu mer yr, typ karusellyrsel..

Tänkte väl typ att det går över men istället gick det över till illamående. Ställde mig upp och då blev jag rädd.. Det kändes som att ”jag svimmar när som helst!” Bestämde mig tillslut för att gå och lägga mig. 

När jag väl la mig så fortsatte det att snurra ännu mera, jag blev faktiskt rädd. Aldrig varit med om just en sån känsla och det var verkligen obehagligt… 

Somnade vid 23 tiden och vaknade 06.50 med fortfarande lite illamående (dock mer hungrig illamående) men känner mig fortfarande lite snurrig :O hoppas det försvinner för det är verkligen en obehaglig känsla och igår blev jag rädd! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats