Mamma till Kevin & Oliver!

Petite Chérie från Jollyroom.se

Vad är en Petite Chérie vagn utan Petite Chérie åkpåse och sittdyna! Klart våran fina vagn skall ha matchande åkpåse och sittdyna!
Åkpåsen och sittdynan kommer självklart ifrån Jollyroom.se (världens bästa barnbutik på nätet helt klart! Dom har allt i utbud för barnfamiljer)  likaså vagnen kommer ju ifrån Jollyroom 

Idag har vi provat åkpåsen och den får 5 av 5 stjärnor ifrån mig! Alltså högsta betyg. Åkpåsen är Heritage Navy och färgen är marinblå. Yttertyget är i polyester som är vind och vattenavstötare, insidan är en mjuk och värmande fleece i brun färg som är otroligt gosig, perfekt att mysa ner sig i.
Även luvan har en teddypäls så huvudet blir omstoppat ordentligt!

Vi provade åkpåsen idag på en promenad ner till centrum och hem, den är lika godkänd hos Oliver som hos mamma, då han somnade direkt och samtidigt höll sig varm och go i detta ruskväder.
Och imorgon skall vi till jul på Liseberg och jag kan lova er alla att jag behöver inte oroa mig för att han kommer frysa då Petite Chérie åkpåsen kommer hålla honom varm.

Någonting som jag gillade mest är att den har två dragkedjor, en varsin på varje sida vilket är otroligt praktiskt när man tex är inne i ett shoppingcentrum och det blir lite varmare, då kan man dra upp dessa dragkedjor och plocka av ”locket” helt så att dom inte behöver ligga där och bli varma och jag som är iväg mycket och åker oftast kollektivtrafik behöver ju en varm åkpåse men när jag väl är på stan och i affärerna så blir det ju för varm med åkpåsen och att man då kan plocka av den översta delen är ju helt perfekt!

Sittdynan blev även den godkänd, en otroligt snygg design och läcker färg med denna kommer vi att glida runt med stil minsann!
Den har precis som åkpåsen, 5-punktssele och är kompatibel med de flesta barnvagnarna på marknaden.

Sen ÄLSKAR jag alla dessa små detaljer som Petite Chérie har på deras produkter och de snygga runda märket med fina Petite Chérie!
Du hittar den inne hos Jollyroom och passa på nu då du kan köpa både åkpåsen och sittdynan för paketpris 1195:– ordinarie pris (1344:-)
Eller också så köper du bara åkpåsen för 995:– ordinarie pris (1295:-) eller sittdynan för 349:
Jag själv rekommenderar att köpa det i paketpris, det tjänar du på och du kommer inte att bli besviken! 😀  


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Sällberg

    De verkar jättebra! Har en brio go next och undrar om.du möjligtvis vet vilken åkpåse som passar bäst till den? Gärna till både ligg och sittdel. Så svårt få någon uppfattning om det när man inte har någon butik i närheten (och gärna nätshoppar).

stats