Mamma till Kevin & Oliver!

Perfekt alla hjärtansdag present

Har du precis som jag alltid lika svårt att hitta någon present till den du tycker om inför alla hjärtansdag? Men nu vill jag hjälpa er på traven! För i år så hittade jag någonting som helt klart är världens bästa gåva att ge bort, till den man tycker om! 

Ett par personliga manschettknappar! Jag gjorde mina inne på MyCuff och det vad super lätt! Du väljer själv vilken bild du vill ha och sen lägger du bara in den som du själv vill ha den. Man kan även lägga till text eller bara ha en text, det funkar ju absolut det med 🙂 

Sen var det bara att beställa & de kommer hem direkt till din brevlåda, ja hur lätt som helst helt enkelt 🙂 

Robin älskar ju Sons Of Anarchy, så jag var liksom bara tvungen att ta en bild på deras logga & vet ni vad, dom blev super snygga! 

Så alla där ute som håller någon lite extra kärt, gå in på MyCuff och gör dina egna personliga manschettknappar 😀 

Såhär blev mina, som Robin skall få! 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnea

    Bra tips strumpsnodden.se .

    Jag har själv köpt denna och fungerar utmärkt och vi spar massa tid. Barnen gillar produkten, blir son en kul grej!

stats