Mamma till Kevin & Oliver!

Orka klaga på morgonen!

Har fan alltid funderat på varför alla alltid i princip skall klaga på morgonen? Oftast är det ju hur morgonen har varit som avgör hur hela dagens humör blir (om man inte vinner en miljon på lotto under dagens gång kanske)

Jag är inte världens bästa pärla på morgonen heller men inte fan klagar jag PÅ folk iallafall..! Eventuellt att man bara klagar på sig själv för att man är trött & borde lagt sig tidigare, men så är det ju samma visa morgon & kväll så det är ju inget nytt att man är trött 🙂

Iallafall till saken, vaknade vid 6.00 idag, tidigare än klockan ringer. Även lilleman vaknar då & är piggare än vad han brukar (han somnade kl 18.15 igår så han har nog sovit gott) upp och gjorde oss i ordning & tog en härlig promenad upp till dagis!

Lämnade av en glad liten kille som saknat dagis då han vart hemma sedan fredags, så han såg fram emot att träffa alla barnen på dagis!

En jävligt bra start på dagen helt enkelt!

Står och väntar på bussen & trycker i mig min risifrutti för att kunna slänga den direkt på bussen (då det kan bli söligt att äta den på bussen)

”Godmorgon” säger jag glatt för att sprida lite glädje till chauffören och han säger ”det är inte bra att ta med sånt på bussen!!!” Och tittar på min risifrutti.
”Nej jag skall slänga den, därför jag har tryckt i mig den innan jag kliver på…?”
Svarar jag tillbaka.
”Ja alla säger det men slänger aldrig sitt skräp…!!” Säger han argt tillbaka till mig & jag blir i helt chocktillstånd då jag står med en tom risifrutti halvvägs påväg ner i papperskorgen & svarar då tillbaka ”men den är ju slut & jag är ju redan påväg att slänga den…!”

Och där ”försvann” den glada minen efter att haft en toppen morgon, tills att en chaufför skall förstöra den genom att inte ha nått bättre för sig än att klaga…!

självklart förstår jag honom att man vill hålla rent på sin buss, men då kan man säga det med en bättre attityd & på ett snällare sätt som tex ev ”glöm inte slänga den när du är klar så är du snäll”
aja det är väl bara att acceptera att han har vaknat på fel sida & fortsätta le för det känns som att denna dagen kommer bli en bra dag 😀

20140220-075556.jpg

20140220-075605.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats