Mamma till Kevin & Oliver!

One day off

Tiden går som vanligt, men jag hinner inte med, lite så är det här hemma just nu. Jag har pratat om det förr men säger det igen, när kommer man in i hela rutinen? Jag är ju så otroligt van vid att ha all tid i världen till att göra saker, fixa saker osv men nu sen jag börja jobba, vart fasiken börjar man? 

Jobb & dagis rutinerna har vi kommit in i, men de där timmarna extra när du väl är hemma efter en jobbdag, eller de dagar du är ledig, ja hur pusslar man ihop dom dagarna/timmarna? 

Imorgon har jag en one day off jag är ledig imorgon och det är väl klart att jag ser fram emot ledighet, men då kommer det jobbigaste, vart börjar jag? Jag vill ju inte vara en ”tråkig” mamma som går runt och städar de dagar jag är ledig, det är ju då jag vill hitta på saker med pojkarna. Men samtidigt är det ju sånt som måste göras eftersom jag ännu inte lyckats få in det i våran vardag, haha GASH ja ni läser ju själva, helt rörigt! 

Jag skall iallafall försöka slappna av, njuta av ledigt och mysa en massa med pojkarna 🙂 

Har du tips på hur tusan man lättare får in rutinerna vad som är smidigast att göra/tänka på, så snäääälla kommentera det här eller på instagram eller var som där jag kan se det så skulle jag bli superglad 😀 

Förövrigt så har jag äntligen en hel och ny telefon igen efter att vart med lånetelefon i typ sådär 3 veckor, freeeeeedoooom! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liselotte

  Detta vardagspussel… Tycker dygnet har för få timmar! Man hinner inte mycket efter jobbet, och jag som jobbar lite oregelbundet tycker absolut inte att jag hinner något alls för det mesta 😉 Mitt tips får väl bli planering, men det har du redan koll på tycker jag! Det som jag tycker varit jobbigast de två gånger jag börjat jobba efter mina mammaledigheter har varit att man får så lite tid med sina barn på vardagarna. Tycker fortfarande det är tråkigt. Kram L

  1. sandracederbom

   Dygnet har väldigt få rimmar helt plötsligt & känns som men planerar och planerar men får ändå inte ihop det :/
   Jaaaa fy fan det är det jobbigaste här också, träffar dom endast två timmar om dygnen, usch hemskt när man tänker det så 🙁
   Kram

stats