Mamma till Kevin & Oliver!

OMSLAGSPOJKE

åh satt nu och tittade tillbaka på lite bilder och hittade de bilderna då Kevin var omslaget på tidiningen ”Vi Föräldrar – Första året” blev helt varm i hela kroppen av stolthet och tänkte jag skulle berätta lite kort för er!

Jag skickade in en bild på Kevin tillsammans med 3000 andra bidrag som var med och deltog, där Kevin tillsammans med 19 andra bebisar blev utvalda alltså 20 stycken totalt.

Sen gick tiden och flera röster skulle raggas och tillslut blev han en av de 5 bebisarna som gick vidare till final!! Fattar ni en av fem utav 3000 stycken!!!
Även Linda och deras son Elver var en av dessa 5 som gick vidare, det var så så sätt jag började lära känna henne, helt underbar tjej!

Fotografering uppe i Stockholm en helt i April och sen var det bara väntat kvar, Kevin blev dock inte omslaget för den tidningen, det blev en liten tjej.

DÄREMOT, någon månad senare så får jag ett mejl utav redaktören på Vi Föräldrar att det hade bestämt att Kevin skulle få bli omslaget på tidningen ”Första Året” och jag hoppa upp i taket av lycka!! Är det sant? Ska VÅRAN son få vara omslag på en tidning som säljs i hela Sverige?? Det var sant!

En månad senare var tidningen ute i butik & åh vad stolt man var varje gång man såg en mamma gå förbi med tidningen under vagnen, när man såg en pappa stå i kön i kassan för att köpa tidningen samt när det prydde alla hyllor i alla butiker! STOLT MAMMA!

IMG_1627.JPG

IMG_1631.JPG

IMG_1632.JPG

IMG_1628.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats