Mamma till Kevin & Oliver!

Och där kom den..

Förra veckan i så kom jag till förskolan och skulle lämna grabbarna när jag möts av en stor skylt ”Det går magsjuka på förskolan” Den där känslan, ni vet den där känslan när man ser en stor skylt med den texten på…ja du det är nästan bara att vänta in det. 

Dagarna gick (detta var i torsdags) och helgen gick men pojkarna har varit fullt friska fram tills nu…

Kevin kommer in till mig mitt i natten som han brukar och lägger sig bredvid. Ber om lite vatten för att han är törstig, 5 minuter senare så känner jag hur någon bakom mig bara spyr & spyr, vänder mig snabbt som fasiken och det bara fortsätter forsa…och där kom den, magsjukan! 

Är det någonting jag verkligen inte gillar så är det magsjuka, tror inte heller att jag är den enda som avskyr den!  Nu är den här och jag vill inte ens veta hur vi alla i hela familjen kommer ligga och spy, snäääälla hoppa över alla andra i familjen tack! 

Efter att ha städat i ordning i sängen efter den kaskad spyan så ska vi gå och lägga oss igen, men nej då kommer det mer fast på golvet denna gången som tur var..aja denna natten återstår att se hur den slutar. Ciao!  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats