Mamma till Kevin & Oliver!

Jag hatar er 

alltsä okej nu får det fan vara nog! Förra året var det getingar som bombarderade ens hem, getingarna dock var rätt lätta att fånga och de störde dig inte på kvällen. 

MEN I ÅR! Dessa äckliga vidriga flygande pappa långben/harkrankar alltså seriöst! Är det bara jag som har det problemet? Dom är ju sjukt äckliga tänk om de flyger in rätt i munnen på än när man sover liksom! Varje kväll när man har öppet fönstret ca 4 cm så vips så kommer det in en jävel och dom är ju inte SMÅ heller dom är ju sjukt stora i år! Man får jaga dom som jag vet inte vad och de dör ju aldrig! Jag jagar minst 2 stycken varje kväll och dom är så sneaky för rätt som det är så flyger de rätt upp i ansiktet på dig haha! 

Nu var jag inne hos grabbarna och skulle ge Oliver lite välling och hör det där förbaskade ljudet de gör ifrån sig, börjar jaga den hejvilt inne på pojkarnas rum och det slutade med att Oliver låg och skrattade åt mig haha! Från att sova till att asgarva åt sin mamma som skuttar omkring i rummet haha! 

Har ni samma problem som vi? Snälla säg att det inte bara är hos oss dom bombarderar haha! 

Påtal om insikter, igår kväll låg det en stor skalbagge på pojkarnas golv, hur nu fan den kom in där. Spolade ner den direkt och nu på kvällen så ligger en lika stor skalbagge på golvet inne på toaletten? Kan det vara samma skalbagge att han aldrig dog eller varför hittar jag två skalbaggar två dagar i rad? VAD ÄR DET HÄR FÖR INSEKTSHEM EGENTLIGEN? Hahaha jag som avskyr småkryp! 

Inte nog med det så har vi sjukt mycket spindlar (min allra största fobi!) precis utanför huset hängandes i fönstrens typ, så dom tittar ju även in lite då och då, äh fy fan usch jag ryser i hela kroppen, så äckligt! Ge mig vinter så jag slipper alla småkrypen haha! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Dessa jäkla pappa långben har vi problem med här hemma också. Kommer in så fort vi vädrar.. 🙁
    När det kommer till skalbaggen, så är dom typ odödliga, haha. Det är ett av de djuren som skulle kunna överleva en atombomb så det är mkt möjligt att den krupit upp från toaletten! Så äckliga de där krypen!
    Har man spindlar i sitt hus betyder det oftast att man har ett bra & friskt hus 🙂 Hoppas det känns bättre nu, haha ;P

stats