Mamma till Kevin & Oliver!

Inskolning dag 2

Imorse var barnen sjukt trötta, 08.35 vakande jag av att min granne plingade på dörren då vi skulle ta sällskap upp till dagiset då våra små pojkar går på samma avdelning. Tittar på klockan och inser, ”skit vi ska vara där och 25 minuter och barnen SOVER!” Från att vakna 06.00 dagen innan till att stensova 08.30 dagen efter haha, ja du man kan ju undra vad de har för sovrutiner haha! 

Kevin vaknade direkt när jag väckte dom men Oliver däremot vägrade att gå upp, han somnade bara om hela tiden. Stressade i ordning oss och på med kläder och i med frukost för att sen i princip springa upp till dagis där jag först skulle lämna Kevin. Idag gick det bättre att lämna honom men han ville inte gå in, men idag blev han inte ledsen utan blev istället väldigt blyg då alla barnen satt i en samlings ring när vi kom in. Men det gick hyffsat bra att lämna honom idag. Vandrade vidare till Oliver’s avdelning och gick in, väl där inne vart han jätte klängig och ville inte alls samarbeta, lite smått gnällig innan vi kom in men det gick över rätt så snabbt. 

Efter en mysig lite sångstund och lite frukt så klädde vi på oss för att gå ut och leka, där ute brydde han sig knappt om mig och bara gick runt och lekte med allt runtomkring, däremot emot slutet när klockan började närma sig 11.00 så blev han lite smått gnällig och trött, men då var det ju ändå dags att promenera hemåt. 

Så dagen idag har gått bra, dock lite mer ”gnäll” idag än igår, men kan ju vart för att jag fick slita upp honom ur sängen i princip haha. 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats