Mamma till Kevin & Oliver!

Ibland så är det orättvist..

Haha du som är mamma känner säkert igen dig i detta inlägg men varför skall det ALLTID vara så att när man väl skall upp på helgen för att jobba och har ställt sin klocka på en viss tid, i detta fallet 6.30 åh vad skönt med lite sovmorgon när klockan annars står på 6.10 känner jag dagen innan jag skall lägga mig!

Försöker lägga mig i tid men slutar alltid med att det blir sent i säng men vad gör det? ”jag får ju 20 minuters sovmorgon”

Trodde jag ja! Självklart så är det alltid då du har en tid att passa som sonen skall vakna en timme tidigare 5.30 och vägra somna om..? När han vaknar 5.30 annars så är det inga problem att somna om, oftast vaknar han inte ens så sent, men just idag när jag ska få min sovmorgon så vaknar han så tidigt & vill inte somna om! känner väl av att mamma skall ändå upp om en liten stund, varför ska jag sova då!

Sitter här nu med en skål yoghurt & müsli + en kopp kaffe! Ja ni hörde rätt, en kopp kaffe!! Jag har aldrig druckit kaffe tidigare & det har inte alls vart min smak, men de senaste veckorna så har jag börjat dricka någon kopp lite då & då, why? Något sug man fått pga graviditeten tro?

Aja snart på med kläderna och iväg för jobb! kärlek

20140201-065516.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats