Mamma till Kevin & Oliver!

Helt sjukt, men sant!

usch jag får ont i magen när jag tittade på denna videon, detta är verkligen hur verkligheten ser ut idag & helt ärligt så är det hemskt!

Jag kan själv erkänna att jag är en av dom, jag sitter väldigt mycket vid min telefon, men jag försöker att inte sitta vid den när jag är iväg med barnen eller hittar på saker med dom. Men när jag är hemma så är det väldigt lätt hänt att telefonen dyker upp i händerna på mig, men varför lägger jag inte undan den även hemma som när vi är iväg?

Detta skall jag verkligen skärpa mig med, för som sagt man missar så sjukt mycket för en jävla mobiltelefon! BRING NOKIA 3310 BACK! Haha nej inte så men fy, skärpning till mig och folket!

Titta på denna videon och ta till dig det han säger & så vill jag utmana alla att göra det uppdrag ni får i slutet, för det ska jag göra!

[youtube]http://youtu.be/salm8fumyQs[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats