Mamma till Kevin & Oliver!

Första natten..

För er som inte följer min instagram så fick vi igår hem Olivers juniorsäng av märket JLY från Jollyroom. Jag började direkt att montera ihop denna och jag fattar inte vad det är med mig och montera, jag lyckas alltid göra fel, spelar ingen roll vad jag ska bygga ihop, det blir alltid fel! Haha.  

 Igår så lyckades jag första gången att sätta underdelen (där madrassen ska vara) åt fel håll, så hålen stämde inte överens med vart jag skulle skruva, detta märker jag såklart efter sista skruven..får skruva upp allt igen och vänder på underdelen och skruvar ihop allt igen och inser då att jag satt de som sitter på sidan på fel sida….att jag svor! Tredje gången gillt efter att återigen fått skruva upp allt så lyckades det att bli rätt! Applåd till mig haha. 

Iallafall, sängen ihop monterad och färdig bäddad. En liten Oliver som blev super glad och skulle klättra upp och ner. Kvällen kom och det var dags för nattning.  

   
Vi lägger barnen alltid klockan 19.00 och efter ca 10 minuter så har Oliver somnat och Kevin efter ca 30 minuter, men igår…Oliver sprang upp och ner, klättrade upp till Kevin och lekte på rummet..ja ni hajar haha, strax efter 20.00 igår så somnade dom iallafall {kunde ju tagit längre tid, så jag är nöjd} 

Natten var lugn han sov nästan hela natten fram till 03.40 då vaknade han och var bara ledsen, han låg dock kvar i sin säng och somnade sen om men vaknade igen lite innan 5.00 och var super ledsen igen, tog då upp honom och la han i min säng där han slocknade på två sekunder efter en flaska välling. 

Så första natten får 3 av 5 i betyg från mig, skall bli spännande att se hur det blir inatt 🙂  

Sängen är beställd från Jollyroom av märket JLY och vi är hittills super nöjda! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats