Mamma till Kevin & Oliver!

Föräldrar – tips till er!

Ni alla känner väl till märket Skip Hop ifrån Amvina, gör ni inte det så har ni missat något helt klart! Skip Hop är ett designföretag ifrån New York som tillverkar otrolig snygga och praktiska skötväskor, barnkläder, barnleksake, ryggsäckar och mycket mer. För mig har Skip Hop allt, allt det där lilla extra som är snyggt och praktiskt! 

Skip Hop har många olika kollektioner och en helt underbar kollektion som jag tycker om är  ”Zoo” det är verkligen en kollektion som barnen älskar, massa djur! 

Jag fick i helgen hem två produkter ifrån den kollektionen som är super verkligen! Helt klart 5 av 5 Sandra-stjärnor får dom, jag är super nöjd! 

Den ena produkten är en Zoo Flaska (finns i elva modeller) jätte praktiskt att ha med sig då den har en hållare på sidan som du tex kan haka fast i vagnen eller på ryggsäcken. 

Sen ett extra plus är att den inte är svår att öppna, en vattenflaska kan ju vara lite krånglig att öppna för barn eller så är det inget ”lock” alls och det läcker. Men denna flaska har ett smidigt lock som är lätt att dra åt sidan och ett sugrör ”ploppas” upp samt att när du stänger locket så viker sig sugröret tillbaka, super smidigt. 

Så verkligen en perfekt flaska att ha hemma men även ute på äventyr! 

Den andra produkten är en Zoo Snackskål (finns i 4 olika motiv) jag bara älskar den! Detta är verkligen den perfekta skålen till allt. Du som småbarnsförälder du vet ju själv att det kan bli en hel del ”vända på tallriken/skålen metoden” och vips så hamnade allt på golvet. Att ge ett russin paket till barnen i vagnen och vips så ligger allt i vagnen och klistrar sig fast. Men med snackskålen så spelar det ingen roll hur mycket dom vrider och vänder det kommer inte ut av sig själv! 

Skålen är perfekt att ha till det mesta, såsom russin, majs, macka, frukt, ostbågar och massa mer, vad du själv väljer att ge ditt barn i bitar att äta själv helt enkelt. 

Skålen har ett smidigt lock med ett fint motiv ifrån Zoo kollektionen som är lätt att öppna & inuti så är det ett ”skydd” som håller allt snacks på plats och så stoppar barnet bara ner handen i skålen för att ta ut tex ett russin. Den har även ett bra handtag på sidan som är smidigt att hålla i. 

Oliver tyckte den var super kul och han vände den uppochner flera gånger och där kunde jag sitta och slippa plocka upp massa ”mat” ifrån golvet 🙂 

Så alla föräldrar där ute, jag rekommenderar STARKT dessa två produkter, perfekt nu till sommartiderna dessutom när man skall ner på stranden eller annat och skall ha med sig någonting enkelt. Denna flaska och snackskål kommer få följa med oss på många äventyr framöver 🙂 

Besök amvina för att se vilka fler fina motiv de finns, perfekt att köpa hem till sig själv men även perfekt present att ge bort 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats