Mamma till Kevin & Oliver!

Ett spännande paket

Igår hämtade jag ut ett otroligt spännande paket som inte bara jag blev super glad över att öppna, även Kevin blev helt till sig och varför då? Jo för att innehållet innehöll MASSA Jake och piraterna dekoration! Han ville använda allt med en gång men jag fick förklara för honom att om en månad så fyller du & Oliver år och dåååå ska allt detta användas! Då blev han ännu mer till sig när han fick höra att han snart fyller år, min stora kille! 

Paket kommer ifrån kalaskungen och om du frågar mig, helt klart den bästa webbshop med kalastema/kalastillbehör! Så ska du ordna ett barnkalas, dop, babyshower eller annat så rekommenderar jag starkt kalaskungen

Vad innehöll då paket? Jo som jag tidigare har berättar så kommer den 6:e juni i år vara lite extra speciell då det dels är pojkarnas första dag så därför vill vi slå på stort. Som jag även sagt så ska temat gå i ljusblått, svart och en touch av Jake och piraterna. Kommer självklart visa er en liten närmare titt på de olika dekorationerna vi kommer använda, men här har ni det otroligt spännande paketet 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tessochlex

    Men vad roligt, vi längtar efter att se kalasbilder sen då och så klart lite mer bilder på dekorationerna, alltid kul med inspo. Vi ÄLSKAR kalas 🙂

stats