Mamma till Kevin & Oliver!

Det tar emot

Godmorgon, den senaste tiden så har det varit jätte jobbigt att åka och jobba på helgerna då Kevin blir JÄTTE ledsen varje gång. Jag jobbar ju varannan helg och varje helg jag jobbar så är det samma sak. 

Kevin kommer oftast in till mig på natten och vaknar ALLTID när jag ska gå upp, han vaknar då och frågar om jag ska åka till jobbet varpå jag svarar ja, då reser han sig alltid upp och vill lägga sig i sin säng..varför vet jag inte, men han vill inte ligga kvar där.

Ibland har han även frågat kvällen innan ”mamma ska du jobba imorgon? Jag ska sova hela natten i min säng då så jag inte ser när du måste åka”. 

Han är 4 1/2 år och är väldigt känslig och mammig, men varför blir han så ledsen? Det är ju inte så att jag lämnar han själv hemma och det vet han ju, han vet ju att pappa är hemma. 

När han väl lägger sig i sin säng på morgonen när jag ska åka så ligger han bara och gråter, vill inte att jag ska åka och blir ännu mer ledsen. Men varför? Sen när jag gått så går han ju alltid in till Robin i sängen sen men varför alltid så ledsen. 

När det är vardag och han ska på förskolan så är det inga problem alls att jag lämnar honom, det är bara när jag ska åka och jobba på helgerna.

Så varje gång jag jobbar helg så tar det verkligen emot att åka till jobbet, för det är samma sak varje gång. 

Och det är ju inte heller så att han inte vill vara hemma med sin pappa för det vill han ju och han älskar sin pappa precis lika mycket, så det är därför det är så himla svårt för man vet liksom inte varför han blir så ledsen just för stunden 🙁 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats