Mamma till Kevin & Oliver!

Där fick jag..

Alla föräldrar där ute har väl alla hört talas om Vabruari, månaden februari då alla alltid är sjuka och man måste vabba nästintill hela månaden, men vi har haft turen med oss, inte en enda dag har barnen ens vart förkylda i princip och jag har inte behövt vabba, fram tills förra veckan. Oliver hade lite feber en dag så jag fick stanna hemma men dagen då vi stannade hemma var han super pigg och inte alls någon feber så det var tillbaka lika snabbt i princip till dagis igen. MEN när jag hämtade dom på torsdagen så märkte jag att Oliver började bli förkyld, rinning näsa och hosta. Fredag blev det ännu värre och i lördags och söndags så hade han feber, denna gången mycket högre. 

Jaha där fick jag för att ”skrytit” om att jag sluppit vabba i februari.. 

Så igår fick vi bli hemma men Oliver var utan feber, nej men vad tror ni Kevin har istället, jo feber och jätte mycket hosta, hostat så mycket att han tillochmed spytt massa slem stackaren 🙁 

Så idag är jag inne på vab dag 2 och jag är så rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men idag skall jag nog ta tag i hemmet lite, passa på att vårstäda och få i ordning på all skit som ligger överallt. 

Imorgon dessutom så är jag ledig så att jag kommer vara lycklig när jag kommer tillbaka till verkligheten på torsdag igen, ohja! 

Sen är det klart att det är mysigt att vara hemma med barnen, men när de är sjuka så kan man ju inte direkt hitta på någonting mer än att bara vara hemma och bli friska, därav varför jag är så sjukt rastlös. 

Men nu hoppas vi febern på Kevin släpper och dessutom denna fruktansvärt jobbigs hostan som dom båda två har! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats