Mamma till Kevin & Oliver!

Då var det snart slut

Denna semestern har gått rent ut sagt JÄVLIGT fort & tyvärr blev den inte som jag hade ”hoppats”

Jag hade en plan, en bild framför mig hur mycket roliga aktiviteter vi skulle hitta på, tyvärr dog de flesta aktiviteterna ut efter olyckan med Kevin & hans brutna arm.

Det har inte heller varit as kanon väder & vi har inte riktigt velat hänga på stranden en heldag dels för att Kevin inte får lov att bada mer än upp till midjan, klart det kan vara kul det med, men Kevin älskar att bada, han älskar att snorkla & hoppa från bryggor & detta vad ju tyvärr inget alternativ.

Vi skulle besöka Liseberg som vi också har fått skjuta på, detta då jag vill att Kevin skall få åka alla de attraktioner som han vill utan att det skulle bli något tryck emot armen eller att riskera något annat.

Så nästan hela våran semester har bestått av små utflykter och mycket hemma, vi har spelat mycket spel ihop (tur killarna gillar det) och varit med varandra.

MEN, ännu är inte semestern slut, en vecka kvar & nu på torsdag så har vi faktiskt bokat en liten mini semester med vänner till Leksand Sommarland, där vi hyrt en stuga i tre nätter & skall vara två heldagar inne på Leksand Sommarland (detta bokades innan Kevin’s olycka och tyvärr så får han ju som sagt inte bada) och ja det är lite tråkigt faktiskt då jag vet att han hade ÄLSKAT alla vattenruschkanor & alla hinderbanor i vattnet, men det finns som tur är andra saker att göra där, vi skall plasta in armen med sånt skydd från Apoteket så han iallafall kan vara i vattnet lite (dock inte med armen) men klart han skall få bada så gott det går.

Men det skall iallafall bli super mysigt att avsluta våran semester tillsammans med goa vänner.

Så denna veckan ska jag njuta till fullo, för sen är det tillbaka till verkligheten som gäller & inskolning av skola, samt massa återbesök på sjukhus osv, så full rulle efter sommaren, phuii!

MEN det lägger vi åt sidan, det är nästa vecka, nu tar vi en dag i taget 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats